Met mes en vork diabetes genezen

Met mes en vork diabetes genezen

, door Redactie Annemarie's Health, 2 min lezen

Waarom is een plantaardig dieet het meest effectief tegen diabetes? Waarom wél koolhydraten en juist minder vetten? Hoe begin je? Wat eet je wel of juist niet? Wat zijn makkelijke en lekkere recepten om te maken? Maak kennis met de wetenschappelijk bewezen succesformule Het SSD Plan, en keer je diabetes type 2 in korte tijd om!

Het SSD Plan redde mijn leven!

Angela (37 jaar) viel eind 2022 bewusteloos van haar fiets. Ze moest met spoed opgenomen worden in het ziekenhuis en bleek een extreem hoge bloeddruk en diabetes type 2 te hebben. Ze moest afvallen van haar huisarts, maar dat lukte maar niet. Gelukkig ontdekte ze Het SSD Plan.

Je bleek diabetes type 2 te hebben?

“Ja! Ik was in shock. Ik wist ook niet dat hoge bloeddruk veel voorkomt bij mensen met diabetes type 2 en dat diabetes het risico verhoogt op een hartinfarct, iets waar ik volgens mijn huisarts dicht tegenaan zat. Ik kreeg meteen metformine, cholesterolverlagers en plaspillen”.

Maar het ging daarna niet beter?

“Nee. Ik volgde dieet na dieet, maar bleef maar aankomen. Nu weet ik dat het mede door de medicatie kwam. Ik sliep slecht, had een verhoogde hartslag en bleef ongelooflijk veel vocht vasthouden”.

Toen kwam je Het SSD Plan tegen?

“Ik had wel al van Het SSD Plan gehoord en kende een aantal mensen die er zó van waren opgeknapt en geen medicatie meer nodig hadden. Maar ik schoof het steeds voor me uit. Tot ik op een dag dacht: ik wil niet steeds weer een pil of een spuit erbij; ik wil gezond zijn!”

Het roer ging om?

“Begin april ben ik met Het SSD Plan begonnen en ik ging direct met sprongen vooruit. Ik viel af, mijn stoelgang werd beter, ik kon weer slapen. Ook voelde ik me al heel gauw niet zo zwaarmoedig meer en het vertrouwen in mijn lijf kwam weer terug”.

En je huisarts was verbaasd?

“Ja, enórm. Toen ik na 3 weken bij mijn huisarts kwam om mijn bloedtest te bespreken en mijn bloeddruk te meten viel haar mond open. Mijn bloedsuiker bleek normaal, mijn cholesterol was goed en ook mijn bloeddruk was al flink gedaald. Ook had ik geen verhoogde hartslag meer”.

Hoe bevalt het eten?

“Het eten is echt heerlijk! En het is heel verzadigend. Je hoeft niet af te zien of honger te lijden. Wat ik heel fijn vind is de SSD facebook supportgroep. Hier wisselen mensen ervaringen en recepten met elkaar uit en helpen elkaar. Heel leuk en super motiverend!”

Tags


Blog posts

Footer image

© 2024 Annemarie's Health, Copyright 2023 | Annemarie's Health B.V.

  • American Express
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • PayPal
  • Shop Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.